Loading...
Tohlopin lämmittelysauna2019-04-16T12:35:55+03:00

Avantosauno Tohlopissa yleisellä vuorolla tai omalla porukalla

Tohlopin lämmittelysauna on yleinen avantosauna

Juttusauna on talvikaudella kaikille avoimena talviuimareiden lämmittelysaunana  tiistaisin, torstaisin ja sunnuntaisin. Tule kokeilemaan saunaa talviuintiin yhdistettynä!  Tarkemmat tiedot löytyvät Tohlopin uimaseuran sivulta.

Tilausavantosauna

Muina ajankohtina saunaa voi vuokrata yksityistilaisuuksiin.  Ihan pelkän kaveriporukan talviuintitapahtuman lisäksi tilaussauna sopii esimerkiksi Tohlopin luisteluradan luistelun jälkeen tai vaikka parin tunnin ”etkoavantosaunaksi” ennen muuta illanviettoa. Tohlopin uimaseuran lämpimiä pukukoppeja (ei suihkua eikä WC:tä) käytetään vaatteiden vaihtoon.

Hinta  kahden  tunnin saunomisajalla 75 € (sis. alv.).  Lisätunnit 15 €. Sauna lämmitetään teille valmiiksi. Jos ryhmällänne ei ole valmiiksi avainta pukukoppiin, saatte avaimen lainaan saunomisen ajaksi 10 € lisämaksulla (maksu menee uimaseuralle). Pukukoppia käyttävät myös seuran jäsenet, joten oleskelu lähinnä saunassa ja ulkona. Huuhtoutuminen tapahtuu järvessä. Saunassa kiukaan vesisäiliössä on 20 litraa kuumaa vettä, sitä voi lantrata mökkityyliin kylmään veteen ja myös käyttää huuhtoutumiseen. Saunassa ja järvessä ei saa käyttää saippuaa, hikien huuhtelu siis pelkällä vedellä!

Koska kyseessä on yleinen uimaranta, uima-asua on käytettävä ja alkoholin käyttö ja käyttäytyminen muutenkaan ei saa olla muita häiritsevää (vieressä menee vilkas kevyen liikenteen väylä)!

Auton voitte jättää isolle uimarannan parkkipaikalle.

Tutustu myös: Avantouintiohjeet

Tohlopin lämmittelysaunan some:

Ota yhteyttä