Käyttämäsi selain on vanhentunut. Suosittelemme, että päivität selaimesi ensin uusimpaan mahdolliseen versioon.

Sauna ja avantoSauna ja avanto

Saunan U-lauteetSaunan U-lauteet

Saunan toinen pääSaunan toinen pää

Talviuimarien pienehköt pukuhuoneetTalviuimarien pienehköt pukuhuoneet

Suolijärven majan isot pukuhuoneet ja suihkutSuolijärven majan isot pukuhuoneet ja suihkut


Suolijärven sauna - puulämmitteinen avantosauna! 

Tämä  Suolijärven luonnon rauhassa sijaitseva tunnelmallinen "mökkisauna"  on yhteissauna, jonka lauteille mahtuu kerralla noin 15 saunojaa.  

Talviuintisauna on auki  lokakuusta huhtikuulle. Aukioloajat ovat seuraavat:

 

    maanantai              18.30 - 20.30

    keskiviikko              18.30 - 20.30

    sunnuntai                15.00 - 17.00  

 

Edellämainitut ajat ovat saunatilan aukioloaikoja, talviuimareiden pukuhuoneisiin voi tulla jo 15 min aiemmin ja poistua 15 min saunatilan sulkemisen jälkeen ja Suolijärven majan pukuhuoneet ovatkin auki koko päivän, ma ja ke klo 21 saakka ja su klo 19 saakka.

 

Ulkoilijat, saunaa aletaan lämmittämään reilu tuntia ennen sen aukeamista, eli voitte tarvittaessa tuoda uintivarusteita saunalle lenkin ajaksi, kuitenkin omalla vastuulla.

 

 

Saunamaksu

 

 Maksu käteisellä ja mieluiten tasarahana paikalla olevalle päivystäjälle. 

Kertamaksu on 6 €, 5 kerran kortti (5-kortti) 27 €

Lapset alle 12v 3 €, 5-kortti 13 €

Eläkeläiset, opiskelijat ja työttömät, kertamaksu 5 €, 5-kortti 22 €

 

 Jos maksat 5-kortin liikuntaseteillä, kortti on henkilökohtainen. 5-kortti on voimassa tämän talviuintikauden (10/2017-04/2018) ajan. Kortti käy myös Tohlopin lämmittelysaunassa. Kortin maksu mieluiten tasarahalla!

 

Liikuntaseteleistä maksuvälineinä käyvät  Smartumin liikuntaseteli, Smartumin liikunta- ja kulttuuriseteli,  Tyky kuntoseteli, Tyky kuntoseteli+ ja Edenredin virikeseteli. Nämä käyvät kertamaksuihin tai 5-kortin ostoon.

Jos haluat käyttää 5-kortin ostoon ePassin Sporttipassia soittamalla tai mobiilisovelluksella, Tyky-onlinea ja Smartum saldon verkkomaksua, soita 040 0243559. 

 

Hyvä tietää:

 

Pukuhuonetilan voit valita seuraavista:

      1) Lähellä olevat talviuimareiden pienehköt pukutilat, joissa ei suihkua. Ruuhkautuvat helposti. Avataan saunojia varten.

      2) Noin 100 metrin päässä oleva Suolijärven ulkoilumaja, jossa on isot pukutilat, suihkut ja WC ja aukiolo ei ole sidottu saunan aukioloon. Tässä tapauksessa voit aluksi vaihtaa uima-asun päälle ulkoilumajalla, ottaa maksuvälineet mukaan ja kävellä pyyhkeeseen tai kylpytakkiin kääriytyneenä tossut jalassa saunalle. Paras reitti on majalta katsoen vasemmalla oleva saunalle johtava kulkutie, eli ei kannata kulkea saunalle talviuimareiden kopin kautta. Jos haluat käyttää pukuhuoneen vaatekaappeja, käy siinä tapauksessa hakemassa avain saunalta.

 

Saunalla on  säilytyspaikka esim. kännyköille, pyri kuitenkin jättämämään kaikki arvokas kotiin!

 

Ota mukaan saunalle ainakin uima-asu, pyyhe, tossut tai sukat (muista nämä, mukavampi kävellä kylmää polkua/laituria!) ja juotavaa.  Saunalla on myös kaasugrilli, jossa voit paistaa mukana tuomasi makkarat.  

 

Jos olet uusi talviuintiharrastuksen parissa, tutustu ohjeisiin.

 

Tervetuloa nauttimaan puulämmitteisen kiukaan löylyistä, avannon ja lumen vilpoisuudesta sekä välittömästä tunnelmasta! 

 

Tilaussauna Suolijärvellä

Seuraavassa erilaisia tilaussaunavaihtoehtoja. Voitte tehdä aluksi alustavan varauksen, kerätä sitten porukan kasaan, ja sen jälkeen vahvistaa varauksen. Muista rannan järjestyssäänöt , esim. uimapukua tulee käyttää ja alkoholinkäyttö ei saa olla muita häiritsevää. Pukuhuonetilat ovat yleiset, joten seurueen pitää ottaa muut  huomioon ja jättää paikat siistiin kuntoon. Oleskelu muutenkin vain saunassa ja ulkona, pukuhuoneet  ovat vain vaatteiden vaihtoon.  Kaasugrilli on teidän käytössä, tuokaa omat makkarat.

 Alkulöylyt

Maanantaina ja keskiviikkona voitte varata saunan omaan käyttöön juuri ennen yleistä vuoroa, tällöin käytetään aina Suolijärven ulkoilumajan pukuhuonetiloja. Ensimmäinen tunti 65 € (sis alv 24%), voitte myös varata saunan useammaksi tunniksi (lisätunnit 25 €,  lisäpuolituntia 15 €). 

 Jälkilöylyt

Maanantaina ja keskiviikkona voitte varata saunan omaan käyttöön 20.30 - 22.00 hintaan 95 € (sis. alv. 24%). Vain talviuimareiden pukutilat toimivat tällöin pukuhuoneena.  

 

Muut ajat

 Saunaa voi vuokrata tilaussaunana muina aikoina, tällöin käytetään aina Suolijärven ulkoilumajan pukuhuonetiloja (katso aukioloajat majan sivustolta).  Voitte vaikka aluksi kuntoilla porukalla Suolijärven maisemissa, sitten saunoa, uida ja paistaa makkarat.

Ensimmäiset kaksi löylyttelytuntia valmiiksi lämmitetyssä saunassa 125 € (sis. alv. 24 %), lisätunnit 25 € . 

Jos lämmitätte saunan itse,  3 tuntia (sisältää reilu tunti saunan alkulämmitystä) hintaan 89 €. Puut sisältyvät hintaan.

Jos teitä on isompi porukka, esim. yritys, seura, kaveriporukka, voitte myös varata itsellenne säännöllisen, vaikka viikottaisen saunavuoron!  Vuoro voi olla aamulla, päivällä tai illalla ja vuoron kesto on teidän valittavissa. Edullisinta saunonta on, kun myös lämmitätte saunan itse. Jos säännöllinen aika ei teille sovi, voitte myös käydä saunomassa itsepalveluna kun teille itse sopii (saatte avaimen), kuitenkin vähintään 4 kertaa talven aikana. Pyydä tarjous! 

 

Tilaussauna - lisävarusteet

 Lisämaksusta voitte tilata paikalle ulkotulisijan, puut, makkaratikut ja 2- 4 penkkiä.

 

 

Tykkää Suolijärven saunasta facebookissa!