Yleinen puulämmitteinen avantosauna!

AJANKOHTAISTA:

SAUNA ON KESÄTAUOLLA, JATKETAAN TAAS SYKSYLLÄ.

 Suolijärven talviuintisaunalla on käytössä laudepaikan varaus ruuhkahuippujen ja pihalla jonottamisen ehkäisemiseksi, tavoitteena aina miellyttävä saunomiskokemus.  Varauskalenterista (tai soittamalla) voit varata laudepaikan tunnin saunavuoroksi jompaan kumpaan saunaan, jonka lisäksi voit käyttää vapaasti pukuhuoneita ja suihkuja ennen ja jälkeen saunavuorosi. Voit toki pidentää  saunomistasi  ennen ja/tai jälkeen vuorosi ilman lisämaksua, jos jommassa kummassa saunassa on vapaita laudepaikkoja (voit kysyä tilanteen saunan hoitajalta).  Voit tulla saunalle ”riskillä” ilman varausta, tällöin saunan hoitaja luo varauksen lähimpään vapaita laudepaikkoja sisältävään vuoroon (vuoroja alkaa puolen tunnin välein, ja pääset toki saunomaan heti, jos on tilaa).  Muistathan peruuttaa varauksesi, jos et pääsekään paikalle. 

varaa paikka lauteilla tästä – VARAUSKALENTERI

 

Hervannassa, Suolijärven luonnon rauhassa sijaitsee kaksi tunnelmallista, yleisessä käytössä olevaa puulämmitteistä ”mökkisaunaa”.  Yleisten saunavuorojen lisäksi saunoja voi vuokrata myös omalle porukalle.

Suolijärvelle on Tampereen keskustasta erinomaiset joukkoliikenneyhteydet, bussilla numero 6  lähin pysäkki on ”Teekkarinkatu” ja ratikalla ”Hervannan kampus”  (josta reilu kilometri kävelyä).  Sauna on Suolijärven uimarannalla ja sen osoite on Suolijärvenkatu 5.

Yhdistä avantosaunomiseen reippailu, Suolijärven ympäri kulkee upea luontopolku ja talvella hiihtoladut ovat erinomaiset.  Vinkki keskustasta tuleville: Jos haluat metsäkävelyä ennen saunomista, voit tulla ratikan päättärille Hervantajärvelle ja kävellä sieltä Suolijärven saunalle polkuja pitkin. Reitti ei ole kuitenkaan  ilmiselvä ja polkuvaihtoehtoja riittää. Reittiäsi voit suunnitella käyttäen karttaa, joka löytyy täältä.

Aukioloajat

SAUNA ON KESÄTAUOLLA.

Saunojen aukioloaika on edelleen jaettu tunnin vuoroihin, jotka näet varaussivustolla. Saunoa voit myös ennen ja/tai jälkeen oman vuorosi, jos jommassa kummassa saunassa on vapaita laudepaikkoja.   Voit myös tulla saunomaan ”riskillä” ilman ennakkovarausta, tällöin varaus sopivaan vuoroon tehdään saunalla maksamisen yhteydessä (vuoroja alkaa puolen tunnin välein).

Suolijärven majan pukutilat aukeavat jo aamulla ja sulkeutuvat keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 21 ja sunnuntaisin klo 19.

Saunamaksut

Maksu saunan luona olevalle saunanhoitajalle Mobile Payllä, kortilla, liikuntaeduilla tai käteisellä (mieluiten tasarahana).

Normaali saunamaksu  7 €, 5 kerran kortti 30 €

Opiskelijat, eläkeläiset ja työttömät 6 €, 5 kerran kortti 25 €

Lapset 4 €, 5 kerran kortti 16 €

Hinnat sisältävät alv:in.

Liikuntaedulla maksaminen:

Voit  käyttää Eazybreak:n ja ePassi:n mobiilisovellusta tai tekstiviestiä,  SmartumPay sovellusta ja MyEdenred Pay sovellusta. Liikuntaseteleistä maksuvälineinä käyvät  Smartumin liikuntaseteli ja liikunta- ja kulttuuriseteli, Tyky ja Tyky+ setelit sekä Edenredin virikeseteli.

Muita huomioitavia asioita

Lue ennen saunalle tuloa: Avantouintiohjeet

Pukuhuonetilan saunoja voi valita seuraavista (kuvat sivun lopussa):

1) Noin 100 metrin päässä saunasta oleva Suolijärven ulkoilumaja, jossa on isot pukutilat, suihkut ja WC ja aukiolo ei ole sidottu saunan aukioloon, mutta se on aina auki yleisten saunavuorojen aikana.  Jos haluat käyttää pukuhuoneen lukittavia vaatekaappeja, pyydä avain saunanhoitajalta.

2) Lähellä olevat talviuimareiden pienehköt pukutilat, joissa ei suihkua. Pukutilan eteisessä on lukittavia lokeroita arvotavaroille. HUOM: Korona-aikana talviuimareiden pukutilat ovat vain avaimenhaltijoiden käytössä, kaikki voivat kuitenkin käyttää eteisen arvotavaralokerikkoja.

Ota mukaan saunalle ainakin uima-asu, pyyhe, jalkineet tai sukat (avantouintitossut paras vaihtoehto) ja juotavaa (vesipistettä ei ole saunan lähellä).  Saunalla on myös kaasugrilli, jossa voit paistaa mukana tuomasi makkarat.

Lahjakortti

Osta tästä lahjakortti vaikka joulu- tai syntymäpäivälahjaksi!

Osta lahjakortti

Tilaustalviuintisauna

Seuraavassa erilaisia tilaustalviuintisaunavaihtoehtoja isommalle 15 hengen saunalle (jos haluatte vuokrata molemmat saunat, pyydä tarjous Pienempään saunaan mahtuu noin 9 saunojaa). Voitte tehdä aluksi alustavan varauksen, kerätä sitten porukan kasaan, ja sen jälkeen vahvistaa varauksen. Muista  rannan järjestyssäänöt. Pukuhuonetilat ovat yleiset, joten seurueen pitää ottaa muut  huomioon ja jättää paikat siistiin kuntoon. Oleskelu muutenkin vain saunassa ja ulkona, pukuhuoneet  ovat vain vaatteiden vaihtoon.  Kaasugrilli on teidän käytössä, tuokaa omat makkarat.

 Alkulöylyt

Voitte varata saunan omaan käyttöön juuri ennen yleistä vuoroa, tällöin käytetään aina Suolijärven ulkoilumajan pukuhuonetiloja. Pukuhuoneissa on lukittavia vaatekaappeja, halutessanne saatte niihin avaimet. Ensimmäinen tunti 75 € (sis alv.), voitte myös varata saunan pidemmäksi aikaa, jokainen lisäpuolituntinen 25 €.

 Jälkilöylyt

Yleisen vuoron jälkeen voitte varata saunan  hintaan 75 €/h (sis. alv.). Jokainen  lisäpuolituntinen 25 €.  Jälkilöylyissä vain talviuimareiden pukutilat toimivat  pukuhuoneena.

Muut ajat

Saunaa voi vuokrata tilaussaunana muina aikoina, tällöin käytetään aina Suolijärven ulkoilumajan pukuhuonetiloja (katso aukioloajat majan sivustolta). Pukuhuoneissa on lukittavia vaatekaappeja, halutessanne saatte niihin avaimet. Voitte vaikka aluksi kuntoilla porukalla Suolijärven maisemissa, sitten saunoa, uida ja lopuksi paistaa makkarat.

Ensimmäiset kolme löylyttelytuntia valmiiksi lämmitetyssä saunassa 148 € (sis. alv. ), lisätunnit 25 € .

Ota yhteyttä

Suolijärven saunan some: