Yleinen puulämmitteinen avantosauna!

 AJANKOHTAISTA: Sauna on 27.11. alkaen auki myös perjantaisin.  Teethän aina laudepaikan varauksen, koska koronatilanteen takia laudepaikkojen määrä on puolitettu.  Näin varmistat saunaan pääsyn. 

Katso varaustilanne ja varaa paikka lauteilla

 

Koronaohjeet:

  • Älä tule sairaana tai vähänkään oireisena!
  • Pese kädet/käytä käsidesiä (saatavilla pukuhuoneissa)
  • Noudata turvavälejä ei-läheisiin pukuhuoneissa, saunoissa ja ulkona.  Käytä mieluiten Suolijärven majan isoja pukutiloja! Rannan pienissä pukuhuoneissa enintään 3 henkilöä sisällä yhtä aikaa. Myös saunoissa on saunojamääräohjeistukset.
  • Vaikka käteinen käy, suosi MobilePay:tä tai lähimaksua maksamiseen.
  • Pyritään saunahuoneessa välttämään kovin äänekästä juttelua.
  •  Saunaan pääsyn takaamiseksi kannattaa aina tehdä  laudepaikan varaus etukäteen!

Hervannassa, Suolijärven luonnon rauhassa sijaitsee kaksi tunnelmallista, yleisessä käytössä olevaa puulämmitteistä ”mökkisaunaa”.  Yleisten saunavuorojen lisäksi saunoja voi vuokrata myös omalle porukalle, isompaan mahtuu noin 15 saunojaa ja pienempään noin 9. Yhdistä avantosaunomiseen reippailu, Suolijärven ympäri kulkee upea luontopolku ja talvella hiihtoladut ovat erinomaiset.

Suolijärvelle on Tampereen keskustasta erinomaiset bussiyhteydet,  3A tai 3B, lähin pysäkki ”Teekkarinkatu”. Sauna on Suolijärven uimarannalla ja sen osoite on Suolijärvenkatu 5.

Aukioloajat

Aukioloajat talviuintikaudella lokakuusta alkaen:

keskiviikkoisin  16.30 – 20.45

perjantaisin     16.30 – 20.45    (27.11. alkaen).

sunnuntaisin  14.30 – 18.45

Nyt korona-aikana  saunojen aukioloaika on edelleen jaettu vuoroihin, jotka näet varaussivustolla.  Saunaan pääsyn varmistamiseksi kannattaa aina tehdä varaus!

Tiedossa olevat poikkeukset aukiolossa: sauna on kiinni   6.12., 25.12.

Molemmat  saunat ovat  lämpiminä, paitsi vuoron  ensimmäisen puolen tunnin aikana vain pienempi sauna on käytössä.

Pienet lähellä olevat pukutilat aukeavat noin 15 min ennen edellä mainittuja aukioloaikoja ja sulkeutuvat noin 15 min niiden jälkeen. Isommat Suolijärven majan pukutilat aukeavat jo aamulla ja sulkeutuvat keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 21 ja sunnuntaisin klo 19.

Saunamaksut

Maksu saunan luona olevalle saunanhoitajalle kortilla, käteisellä (mieluiten tasarahana) tai  MobilePay:llä.

Normaali saunamaksu  7 €, 5 kerran kortti 30 €

Opiskelijat, eläkeläiset ja työttömät 6 €, 5 kerran kortti 25 €

Lapset 4 €, 5 kerran kortti 16 €

Hinnat sisältävät alv:in.

Liikuntaedulla maksaminen:

Voit  käyttää Eazybreak:n ja ePassi:n mobiilisovellusta tai tekstiviestiä,  SmartumPay sovellusta ja MyEdenred Pay sovellusta. Liikuntaseteleistä maksuvälineinä käyvät  Smartumin liikuntaseteli ja liikunta- ja kulttuuriseteli, Tyky ja Tyky+ setelit sekä Edenredin virikeseteli.

Muita huomioitavia asioita

Lue ennen saunalle tuloa: Avantouintiohjeet

Pukuhuonetilan saunoja voi valita seuraavista (kuvat sivun lopussa):

1) Lähellä olevat talviuimareiden pienehköt pukutilat, joissa ei suihkua. Pukutilan eteisessä on lukittavia lokeroita arvotavaroille.

2) Noin 100 metrin päässä saunasta oleva Suolijärven ulkoilumaja, jossa on isot pukutilat, suihkut ja WC ja aukiolo ei ole sidottu saunan aukioloon, mutta se on aina auki yleisten saunavuorojen aikana.  Jos haluat käyttää pukuhuoneen lukittavia vaatekaappeja, pyydä avain saunanhoitajalta.

Ota mukaan saunalle ainakin uima-asu, pyyhe, jalkineet tai sukat (avantouintitossut paras vaihtoehto) ja juotavaa (vesipistettä ei ole saunan lähellä).  Saunalla on myös kaasugrilli, jossa voit paistaa mukana tuomasi makkarat.

Laudepaikan varaus

Nyt laudepaikan varaus tiettyyn saunavuoroon ja tiettyyn saunaan itselle ja seuralle on mahdollista, maksaminen kuitenkin edelleen saunan hoitajalle!  Vuoroja on  yhteensä 6 per päivä, siis kolme vuoroa per sauna, vuoron pituus  1 h 15 min. Koronan takia tällä hetkellä laudepaikkojen määrä on pienempi kuin normaalisti. Varaus pitää tehdä viimeistään tuntia ennen vuoron alkua.  Saunominen tapahtuu vain valitussa saunassa. Aikavaraus koskee vain saunaa, pukuhuoneaikaa ennen ja jälkeen oman vuoron ei ole rajoitettu.  Löylyssä voi toki olla pidempään, jos saunassa on paikkoja vapaana oman vuoron jälkeen. Voit varata tunnuksillasi useammankin paikan samaan vuoroon, yksi kerrallaan (Peruuttaessa muista perua kaikki paikat).  Jos et kuitenkaan varauksen tehtyäsi pääsekään paikalle, on tärkeää tehdä varauksen peruutus, käyttämätön varaus laskutetaan sähköpostitse laskutuslisän kera!

Katso varaustilanne ja varaa paikka lauteilla

Tilaustalviuintisauna

Seuraavassa erilaisia tilaustalviuintisaunavaihtoehtoja isommalle 15 hengen saunalle (jos haluatte vuokrata molemmat saunat, pyydä tarjous). Voitte tehdä aluksi alustavan varauksen, kerätä sitten porukan kasaan, ja sen jälkeen vahvistaa varauksen. Muista  rannan järjestyssäänöt. Pukuhuonetilat ovat yleiset, joten seurueen pitää ottaa muut  huomioon ja jättää paikat siistiin kuntoon. Oleskelu muutenkin vain saunassa ja ulkona, pukuhuoneet  ovat vain vaatteiden vaihtoon.  Kaasugrilli on teidän käytössä, tuokaa omat makkarat.

 Alkulöylyt

Voitte varata saunan omaan käyttöön juuri ennen yleistä vuoroa, tällöin käytetään aina Suolijärven ulkoilumajan pukuhuonetiloja. Pukuhuoneissa on lukittavia vaatekaappeja, halutessanne saatte niihin avaimet. Ensimmäinen tunti 75 € (sis alv.), voitte myös varata saunan pidemmäksi aikaa, jokainen lisäpuolituntinen 25 €.

 Jälkilöylyt

Yleisen vuoron jälkeen voitte varata saunan  hintaan 75 €/h (sis. alv.). Jokainen  lisäpuolituntinen 25 €.  Jälkilöylyissä vain talviuimareiden pukutilat toimivat  pukuhuoneena.

Muut ajat

Saunaa voi vuokrata tilaussaunana muina aikoina, tällöin käytetään aina Suolijärven ulkoilumajan pukuhuonetiloja (katso aukioloajat majan sivustolta). Pukuhuoneissa on lukittavia vaatekaappeja, halutessanne saatte niihin avaimet. Voitte vaikka aluksi kuntoilla porukalla Suolijärven maisemissa, sitten saunoa, uida ja lopuksi paistaa makkarat.

Ensimmäiset kolme löylyttelytuntia valmiiksi lämmitetyssä saunassa 148 € (sis. alv. ), lisätunnit 25 € .

Jos lämmitätte saunan itse,  4 tuntia (sisältää reilu tunti saunan alkulämmitystä) hintaan 115 € (sis. alv.). Puut sisältyvät hintaan.

Lisävarusteet

25 € lisämaksusta voitte tilata paikalle ulkotulisijan, puut, makkaratikut ja 2 pitkää lisäpenkkiä ulkotulisijan ääreen.

Ota yhteyttä

Suolijärven saunan some: