Loading...
Suolijärven sauna2019-10-14T11:06:29+03:00

Yleinen puulämmitteinen avantosauna!

Hervannassa, Suolijärven luonnon rauhassa sijaitseva tunnelmallinen ”mökkisauna”  on yhteissauna, jonka lauteille mahtuu kerralla noin 15 saunojaa.  Yleisten saunavuorojen lisäksi  saunaa voi vuokrata omalle porukalle.  Suolijärvelle on erinomaiset bussiyhteydet Tampereen keskustasta. Yhdistä avantosaunomiseen reippailu, Suolijärven ympäri kulkee upea luontopolku ja talvella hiihtoladut ovat erinomaiset.

Aukioloajat

Talviuintisaunan kausi alkoi  2.10.2019  ja päättyy 26.4.2020.

Aukioloajat:

keskiviikkoisin 18.00-20.45

sunnuntaisin  15.00 – 18.00

Poikkeukset aukioloissa: Sauna on suljettu 20.11.2019, joulukuun aukioloajat tarkentuvat lähempänä.

Saunamaksu

Maksu päivystäjälle käteisellä (mieluiten tasarahana) tai  MobilePay:llä. Voit käyttää myös korttia, joskin se ei ole suositeltava vaihtoehto ulko-olosuhteiden takia.

Normaali saunamaksu  6 €, 5 kerran kortti 27 €

Opiskelijat, eläkeläiset ja työttömät 5 €, 5 kerran kortti 22 €

Lapset 3 €, 5 kerran kortti 13 €

Hinnat sisältävät alv:in.

Liikuntaedulla maksaminen:

Voit  käyttää Eazybreak:n ja ePassi:n mobiilisovellusta tai tekstiviestiä,  SmartumPay sovellusta ja MyEdenred Pay sovellusta. Liikuntaseteleistä maksuvälineinä käyvät  Smartumin liikuntaseteli ja liikunta- ja kulttuuriseteli, Tyky ja Tyky+ setelit sekä Edenredin virikeseteli. Huom! Liikuntaetua ei voi käyttää kortilta.

Muita huomioitavia asioita

Lue ennen saunalle tuloa: Avantouintiohjeet

Pukuhuonetilan voit valita seuraavista (kuvat sivun lopussa):

1) Lähellä olevat talviuimareiden pienehköt pukutilat, joissa ei suihkua.  Ovi avataan saunojia varten.

2) Reilun 100 metrin päässä oleva Suolijärven ulkoilumaja, jossa on isot pukutilat, suihkut ja WC ja aukiolo ei ole sidottu saunan aukioloon, mutta se on aina auki yleisten saunavuorojen aikana.   Jos haluat käyttää pukuhuoneen vaatekaappeja, pyydä avain päivystäjältä.

Saunalla on  säilytyspaikka esim. kännyköille, pyri kuitenkin jättämämään kaikki arvokas kotiin!

Ota mukaan saunalle ainakin uima-asu, pyyhe, tossut tai sukat (muista nämä, mukavampi kävellä kylmää polkua/laituria!) ja juotavaa.  Saunalla on myös kaasugrilli, jossa voit paistaa mukana tuomasi makkarat.

Tervetuloa nauttimaan puulämmitteisen kiukaan löylyistä, avannon ja lumen vilpoisuudesta sekä välittömästä tunnelmasta!

Tilaustalviuintisauna

Seuraavassa erilaisia tilaustalviuintisaunavaihtoehtoja. Voitte tehdä aluksi alustavan varauksen, kerätä sitten porukan kasaan, ja sen jälkeen vahvistaa varauksen. Muista  rannan järjestyssäänöt. Pukuhuonetilat ovat yleiset, joten seurueen pitää ottaa muut  huomioon ja jättää paikat siistiin kuntoon. Oleskelu muutenkin vain saunassa ja ulkona, pukuhuoneet  ovat vain vaatteiden vaihtoon.  Kaasugrilli on teidän käytössä, tuokaa omat makkarat.

 Alkulöylyt

Voitte varata saunan omaan käyttöön juuri ennen yleistä vuoroa, tällöin käytetään aina Suolijärven ulkoilumajan pukuhuonetiloja. Pukuhuoneissa on lukittavia vaatekaappeja, halutessanne saatte niihin avaimet. Ensimmäinen tunti 65 € (sis alv.), voitte myös varata saunan pidemmäksi aikaa, jokainen lisäpuolituntinen 20 €.

 Jälkilöylyt

Yleisen vuoron jälkeen voitte varata saunan  hintaan 65 €/h (sis. alv.). Jokainen  lisäpuolituntinen 20 €.  Jälkilöylyissä vain talviuimareiden pukutilat toimivat  pukuhuoneena.

Muut ajat

Saunaa voi vuokrata tilaussaunana muina aikoina, tällöin käytetään aina Suolijärven ulkoilumajan pukuhuonetiloja (katso aukioloajat majan sivustolta). Pukuhuoneissa on lukittavia vaatekaappeja, halutessanne saatte niihin avaimet. Voitte vaikka aluksi kuntoilla porukalla Suolijärven maisemissa, sitten saunoa, uida ja lopuksi paistaa makkarat.

Ensimmäiset kaksi löylyttelytuntia valmiiksi lämmitetyssä saunassa 125 € (sis. alv. ), lisätunnit 25 € .

Jos lämmitätte saunan itse,  4 tuntia (sisältää reilu tunti saunan alkulämmitystä) hintaan 89 € (sis. alv.). Puut sisältyvät hintaan.

Lisävarusteet

Lisämaksusta voitte tilata paikalle ulkotulisijan, puut, makkaratikut ja 2- 4 penkkiä.

Ota yhteyttä

Suolijärven saunan some: