Käyttämäsi selain on vanhentunut. Suosittelemme, että päivität selaimesi ensin uusimpaan mahdolliseen versioon.

Sauna ja avantoSauna ja avanto

Saunan U-lauteetSaunan U-lauteet

Saunan toinen pääSaunan toinen pää

Talviuimarien pienehköt pukuhuoneetTalviuimarien pienehköt pukuhuoneet

Suolijärven majan isot pukuhuoneet ja suihkutSuolijärven majan isot pukuhuoneet ja suihkut


Suolijärven sauna - puulämmitteinen avantosauna! 

English page here.

 

Tämä  Suolijärven luonnon rauhassa sijaitseva tunnelmallinen "mökkisauna"  on yhteissauna, jonka lauteille mahtuu kerralla noin 15 saunojaa.  

Sauna on auki vain talviuintikaudella ja tarkemmin aukiolo ilmoitetaan aina vähän ennen kauden alkua.  

 

Saunamaksu

 

 Maksu käteisellä ja mieluiten tasarahana paikalla olevalle päivystäjälle. Voit maksaa myös MobilePay:llä.

 

Kertamaksu on 6 €, 5 kerran kortti (5-kortti) 27 €

Lapset alle 12v 3 €, 5-kortti 13 €

Eläkeläiset, opiskelijat ja työttömät, kertamaksu 5 €, 5-kortti 22 €

 

 Jos maksat 5-kortin liikuntedulla, kortti on henkilökohtainen. 5-kortti on voimassa tämän talviuintikauden (10/2017-04/2018) ajan. Kortti käy myös Tohlopin lämmittelysaunassa. 

 

Liikuntaseteleistä maksuvälineinä käyvät  Smartumin liikuntaseteli ja liikunta- ja kulttuuriseteli, Tyky ja Tyky+ setelit ja Edenredin virikeseteli.  Voit myös käyttää ePassin Sporttipassia (soitto puhelimellasi numero-ohjaukseen tai mobiilisovellus),  Smartum saldon verkkomaksua ja Tyky online:n verkkomaksua.

 

Hyvä tietää:

 

Pukuhuonetilan voit valita seuraavista:

      1) Lähellä olevat talviuimareiden pienehköt pukutilat, joissa ei suihkua.  Ovi avataan saunojia varten.

      2) Reilun 100 metrin päässä oleva Suolijärven ulkoilumaja, jossa on isot pukutilat, suihkut ja WC ja aukiolo ei ole sidottu saunan aukioloon, mutta se on aina auki yleisten saunavuorojen aikana. Voit aluksi vaihtaa uima-asun päälle ulkoilumajalla, ottaa maksuvälineet mukaan ja kävellä pyyhkeeseen tai kylpytakkiin kääriytyneenä uimatossut (tai ihan kengät) jalassa saunalle. Vinkki: Varsinkin kovalla pakkasella  myös lämmin suihku ennen kävelyä saunalle voi olla hyvä idea.  Jos haluat käyttää pukuhuoneen vaatekaappeja, käy siinä tapauksessa heti aluksi hakemassa avain saunalta ja samalla voit hoitaa maksun.

 

Saunalla on  säilytyspaikka esim. kännyköille, pyri kuitenkin jättämämään kaikki arvokas kotiin!

 

Ota mukaan saunalle ainakin uima-asu, pyyhe, tossut tai sukat (muista nämä, mukavampi kävellä kylmää polkua/laituria!) ja juotavaa.  Saunalla on myös kaasugrilli, jossa voit paistaa mukana tuomasi makkarat.  

 

Jos olet uusi talviuintiharrastuksen parissa, tutustu ohjeisiin.

 

Tervetuloa nauttimaan puulämmitteisen kiukaan löylyistä, avannon ja lumen vilpoisuudesta sekä välittömästä tunnelmasta! 

 

Tilaussauna Suolijärvellä

Seuraavassa erilaisia tilaussaunavaihtoehtoja. Voitte tehdä aluksi alustavan varauksen, kerätä sitten porukan kasaan, ja sen jälkeen vahvistaa varauksen. Muista  rannan järjestyssäänöt. Pukuhuonetilat ovat yleiset, joten seurueen pitää ottaa muut  huomioon ja jättää paikat siistiin kuntoon. Oleskelu muutenkin vain saunassa ja ulkona, pukuhuoneet  ovat vain vaatteiden vaihtoon.  Kaasugrilli on teidän käytössä, tuokaa omat makkarat.

 Alkulöylyt

Maanantaina ja keskiviikkona voitte varata saunan omaan käyttöön juuri ennen yleistä vuoroa, tällöin käytetään aina Suolijärven ulkoilumajan pukuhuonetiloja. Pukuhuoneissa on lukittavia vaatekaappeja, halutessanne saatte niihin avaimet. Ensimmäinen tunti 65 € (sis alv 24%), voitte myös varata saunan useammaksi tunniksi (lisätunnit 25 €,  lisäpuolituntia 15 €). 

 Jälkilöylyt

Maanantaina ja keskiviikkona voitte varata saunan omaan käyttöön 20.30 - 22.00 hintaan 95 € (sis. alv. 24%). Jos tunti riittää, sen hinta on 65 €. Opiskelijaryhmät saavat alennusta saunojamäärään perustuen, kysy lisää! Jälkilöylyissä vain talviuimareiden pukutilat toimivat  pukuhuoneena.  

 

Muut ajat

 Saunaa voi vuokrata tilaussaunana muina aikoina, tällöin käytetään aina Suolijärven ulkoilumajan pukuhuonetiloja (katso aukioloajat majan sivustolta). Pukuhuoneissa on lukittavia vaatekaappeja, halutessanne saatte niihin avaimet. Voitte vaikka aluksi kuntoilla porukalla Suolijärven maisemissa, sitten saunoa, uida ja lopuksi paistaa makkarat.

Ensimmäiset kaksi löylyttelytuntia valmiiksi lämmitetyssä saunassa 125 € (sis. alv. 24 %), lisätunnit 25 € . 

Jos lämmitätte saunan itse,  4 tuntia (sisältää reilu tunti saunan alkulämmitystä) hintaan 89 €. Puut sisältyvät hintaan.

Jos teitä on isompi porukka, esim. yritys, seura, kaveriporukka, voitte myös varata itsellenne säännöllisen, vaikka viikottaisen saunavuoron!  Vuoro voi olla aamulla, päivällä tai illalla ja vuoron kesto on teidän valittavissa. Edullisinta saunonta on, kun myös lämmitätte saunan itse. Jos säännöllinen aika ei teille sovi, voitte myös käydä saunomassa itsepalveluna kun teille itse sopii (saatte avaimen), kuitenkin vähintään 4 kertaa talven aikana. Pyydä tarjous! 

 

Tilaussauna - lisävarusteet

 Lisämaksusta voitte tilata paikalle ulkotulisijan, puut, makkaratikut ja 2- 4 penkkiä.

 

 

Tykkää Suolijärven saunasta facebookissa!