Sauno Tampereella kaikkina vuodenaikoina

Juttusauna tarjoaa saunojille useita valmiiksi mietittyjä paikkoja Tampereen järvien rannoilla. Toki saunominen järjestyy lähes missä tahansa!  Saunan vuokraus mainittuihin kohteisiin on mahdollista vain palvelun kera niin, että Juttusauna hoitaa vähintään saunan poisviennin. Uimarannoilla tulee noudattaa uimarantojen järjestyssääntöjä, esimerkiksi alkoholinkäyttö ei saa olla muita häiritsevää ja uima-asua tulee käyttää.

Saunontapaikkoja telttasaunoille ja/tai kärrysaunoille

Elianderin Uimaranta (Onkiniemi)

Tampereen keskustassa (tai ainakin aivan kupeessa) oleva upea uimaranta, jossa pukuhuoneet ja WC:t (kesäkaudella). Saunomiselämys on helppo yhdistää muuhun keskustaohjelmaan.

Suolijärvi (Hervanta)

Suolijärvellä saunojat voivat nauttia  saunasta ilman järveen kastautumista, koska Suolijärven ulkoilumajalla on ilmaiset, kaikille avoimet pukuhuone- ja suihkutilat (Suihkut vain talvella).  Uinnista kiinnostuneille Suolijärvellä on myös avanto!

Saunasaari, vain telttasaunat (Pyhäjärvessä, Pispalan edustalla) 

Tee Saunasaaresta nimensä mukainen paikka! Veneilette saareen Pispalamaisemia ihaillen, nautitte saunaelämyksestä rauhallisessa saaressa  hyvien löylyjen telttasaunassa,  ja lopuksi ehditte vielä kaupungille!   Soutuveneitä saarimatkaa varten voi vuokrata Tahmelan rannan Kurpitsatalosta, jonne on hyvät  yhteydet Tampereen keskustasta.   Katso tästä Saunan Sijainti Saunasaaressa. 

Eteläpuisto

 Nauttikaa  saunasta ja uimisesta Pyhäjärven rannassa kaupungin keskustassa. Vieressä iso hiekkakenttä erilaisten pelien pelaamiseen. Aivan lähellä myös ratagolf, lentopallokenttä ja padelkentät.  Hinta on eksoottiseksi, erinomaisten löylyjen keskustarantasaunaksi hyvin edullinen! Katso tästä Saunan sijainti Eteläpuistossa.

Reuharinniemen laguuni, vain telttasaunat

Tämä kohde on Näsijärven rannalla ja tässä rauhallisessa paikassa on hyvä uimaanmenopaikka ja  upeat rantakalliot. Täällä voisi viettää vaikka koko päivän! .Katso tästä Saunan sijainti Reuharinniemessä 

Muut uimarannat Tampereella

Valitse teitä miellyttävä uimaranta seuraavista:

  • Ristimäen uimaranta (Tesoma)
  • Särkijärven uimaranta
  • Peltolammin uimaranta
  • Lahdesjärven uimaranta
  • Hervantajärven uimaranta
  • Alasjärven uimaranta

Lisätietoa uimarannoista tästä (osoite, varustus jne)